Antet

»  MagicNuc

Ulei din Seminte de Floarea Soarelui 1000 ml

Cod produs: 115

Marca: MagicNuc

 

Garantie: 2 ANI

 

Pret: 20.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Ulei din Seminte de Floarea Soarelui 1000 ml
Comanda instant - Ulei din Seminte de Floarea Soarelui 1000 ml

Email Telefon

Ulei din Seminte de Floarea Soarelui 1000 ml

Ulei de floarea soarelui

Nutritie

Produs prin presarea semintelor intr-o presa speciala, uleiul de floare soarelui are un gust intens si placut si aduce un aport mare de Vitamina E si Omega 6 organismului. In procesul de presare nu sunt folosite substante chimice sau solvent, fiind un procedeu 100% natural.

Presarea se face la temperaturi mai mici de 45 grade Celsius pentru a obtine un buchet intens si a pastra toate proprietatile benefice organisnului si vitaminele continute de seminte. Continutul mare de Vitamina E duce la ameliorarea unei mari varietati de afectiuni. In bucatarie se foloseste la prepararea salatelor, sosurilor, pastelor, supelor crema, pestelui, legumelor la gratar.

Origini si Istorie

Floarea soarelui isi are originile in America de Nord. Se spune ca a fost intai cultivat de indigenii Americani acum mai bine de 8000 de ani. In timp varietatile de seminte au crescut, ajungand sa aiba seminte mai mari si mai uleioase, si o coroama mai frumoasa.

Indienii foloseau uleiul de floarea soarelui ca diuretic si pentru imbunatatirea vederii. Calitatile sale extraordinare au fost cercetate indeaproape dupa ce s-au infiintat primele fabrici de ulei in secolul 18 in Rusia, iar mai apoi in America.

Proprietati Terapeutice


  • Uleiul de floarea soarelui contine Vitamina E care ajuta in preventia canceriului cauzat de radicalii liberi, a bolilor reumatice, astmului si cancerului de colon.

  • Are rol hidratant, ajuta celulele corpului sa retina apa de care au nevoie si sa se regenereze. Protejeaza pielea de arsurile solare si incetineste procesul natural de imbatranire a pielii. Poate ajuta vindecarea mai rapida a ranilor si poate reduce vizibilitatea cicatricilor. De aceea pe langa uzul uleiului in bucatarie, acesta are si aplicatii cosmetice.

  • Datorita cantitatilor ridicate de acid oleic poate preveni bolile sistemului cardio-vascular.

  • Previne dezvolatarea arterosclerozei si scade colesterolul LDL, crescandu-l totodata pe cel HDL (colesterolul bun).

  • Are efecte pozitive in prevenirea bolilor sistemului nervos cum ar fi neuropatia, Alzheimer, scleroza multipla, dar si a altor afectiuni mai putin grave.

  • Actioneaza ca un antioxidant si intareste sistemul imunitar.

Intrebuintare

  • In bucatarie

  • Ca ingredient in produse cosmetic precum lotiuni, lac de unghii, sampon, masti de par

  • Aplicat direct pe piele calmeaza arsurile solare

  • Relaxeaza ochii umflati si ofera stralucire pielii

  • Supliment alimentar


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Apicola Apisab S.R.L., CIF: 36670877, Reg.Com: J40/14036/2016