|
|||
Comanda instant - Miere Mana de Padure 400g.
|
|||
Miere Mana de Padure 400g. |
|||
Mierea de mana nu este obtinuta din flori ci indirect, prin intermediul
unor insecte care se hranesc cu sucurile plantelor si apoi elimina
surplusul de zaharuri care nu-i sunt necesare. Albinele culegatoare aduna aceste zaharuri de pe frunzele de foioase, mai ales de stejar, sau conifere, brad, pin, molid, si le trasforma in miere, in acelasi fel cum procedeaza si cu nectarul insa, in aceasta activitate, albinele depun foarte mult efort si pierd multa energie. Pentru organismul uman, mierea de mana are valori deosebite. Calciul si magneziul este prezent intr-o cantitate de 20 de ori mai mare decat in mierea obisnuita si organismul uman asimileaza mult mai bine aceste minerale din alimentatia naturala decat prin administrarea sintetica. Mierea de mana este mai inchisa la culoare, uneori spre un maro foarte inchis si are un parfum si un gust deosebit. |
|||