|
|||
Comanda instant - Nuca in miere de Salcam, 400g.
|
|||
Nuca in miere de Salcam, 400g. |
|||
Borcanul are o cantitate neta de aproimativ 400 g. Nuca este curatata si usor prajita la cuptor, pentru un gust mai crocant si savuros. Vorbim de o combinaţie perfectă, a două super - alimente care aduc beneficii extraordinare organismului nostru. Această combinaţie inspirată este foarte plăcută şi la gust, şi ideală pentru revitalizarea organismului şi menţinerea sănătăţii. Din cele mai vechi timpuri nucile au fost considerate un aliment benefic pentru sănătate, ele fiind folosite chiar şi în tratarea unor afecţiuni. Cu un conţinut bogat de nutrienţi, consumul acestora este extrem de benefic pentru organism. Mierea de albine este şi ea unul dintre cele mai sănătoase şi complexe alimente. Mai bine zis este un super-aliment deoarece conţine vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi şi antioxidanţi ce-i dau o valoare terapeutică uriaşă. Beneficiile consumului de miere cu nuci. Împotriva anemiei Aveţi nevoie de o jumătate de kilogram de miere, o jumătate de kilogram de nuci pisate şi de sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine, după care se depozitează într-un borcan care se închide ermetic. Pentru tratarea anemiei se ia câte o linguriţă din acest amestec de trei ori pe zi, cel puţin o lună. Beneficiile consumului de miere cu nuci. Întărirea imunităţii Specialiştii în medicina naturistă propun preparatele cu miere şi nuci pentru revitalizarea organismului şi întărirea imunităţii, mai ales acum la începutul sezonului rece. Pentru întărirea imunităţii puteţi folosi această reţetă: într-un borcan de 800 de grame se pun 400 de grame de miez de nucă sfărâmat, peste care se completează cu miere. Se omogenizează compoziţia şi se închide ermetic. Preparatul se păstrează la rece, în frigider sau în cămară, ferit de lumină. Se poate consuma câte o linguriţă din preparatul de miere cu nuci, dimineaţa, pe stomacul gol, şi la prânz, înainte de masă. Acest preparat este aliment vitalizant şi nutritiv, în care predomină vitaminele A şi C, complexul de B-uri, precum şi minerale: fier, potasiu, zinc, magneziu. Datorită acestei compoziţii, mierea cu nuci alungă virozele de sezon, tusea, infecţiile tubului digestiv. |
|||