Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Marci produse

Venin de albine

Cod produs: 38

Marca: APISAB

 

 

Pret: 423.00 Lei

Stoc terminat

Comanda instant - Venin de albine

Email Telefon

Venin de albine

Venin de albine provine din producția proprie. Se eliberează documente fiscale pentru teritoriul Romaniei, precum și acte de proveniență. Analizele sunt suportate de către cumparator
Înainte de a cumpăra asigurați-vă că este produsul pe care îl doriți. Nu livrez acest produs decât în condiții speciale de temperatura, transportul fiind organizat și suportat de către cumpărător. Nu livrezerva decât după efectuarea efectivă a platii in funcție de cantitatea dorită. Prețul este exprimat în lei și reprezintă echivalentul aproximativ a 90 euro per gram. Pentru o livrare periodica, pe o durată mai mare de timp (1-2ani), este necesar încheierea unui contract în care se vor stabili atât termeni și condițiile de livrare, cat și prețul final și condițiile de plată.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Apicola Apisab S.R.L., CIF: 36670877, Reg.Com: J40/14036/2016

apisab.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.